Halloween discozwemmen en spooky dineren

Nieuws

Halloween discozwemmen en spooky dineren

NIEUW Recreatief Zwemmen voor volwassenen

25 oktober en 1 november 19:00 - 21:00

Het is weer Halloween! Zoals altijd is ons zwembad in deze periode griezelig versierd. Speciaal voor deze edities van discozwemmen hebben we DJ Larzzz uitgenodigd, die klaarstaat om de nieuwste en beste hits te draaien en er een geweldig feest van te maken! Discozwemmen is voor kinderen t/m 14 jaar met een A-diploma. Voor de echte waaghalzen kan je voorafgaand spooky dineren...

Spooky dineren

Vier jij je partijtje of heb je zin om samen met je vriendjes spooky te dineren? Bij zwembad De Waterkanten kan je op 25 oktober en 1 november voor het discozwemmen een tafel reserveren in ons griezelrestaurant. Er is een speciaal menu met o.a. frietjes, groene heksen limonade en een snack. Durf jij in deze donkere ruimte te dineren? De kosten voor het Spooky dineren en halloween discozwemmen is €15,00 per persoon. Reserveren is verplicht en kan vanaf 4 personen via de e-mail (t.koopmans@sportfondsen.nl). Een reservatie is pas definitief na bevestiging.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.